Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Πανηγυρικός εορτασμό της Αγίας Τριάδας στο Ιερό Ίδρυμα Ελλήνων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ» στη Λειβαδίτσα στις 16 & 17 Ιουνίου 2019

Το Ιερό Ίδρυμα Ελλήνων Ανατολικής Ρωμυλίας-Βόρειας Θράκης «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ», με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και την συνεργασία του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, των Δήμων Πέλλας και Χαλκηδόνος, και της Π.Ο.Σ.Α.Ρ, οργανώνει τον ετήσιο πανηγυρικό εορτασμό της Αγίας Τριάδας την ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Ιουνίου 2019 παραμονή του Αγίου Πνεύματος και την ΔΕΥΤΕΡΑ 17 Ιουνίου 2019 και προσκαλεί τους απανταχού Ανατολικορωμυλιώτες και τους φίλους της παράδοσης στις εορταστικές του εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη θέση Λειβαδίτσα της κοινότητας Ραχώνας του Δήμου Πέλλας, πολύ κοντά στα Κουφάλια του Δήμου Χαλκηδόνος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019
Ώρα 08.00 Θεία Λειτουργία
Ωρα 11.00 Πολιτιστικές εκδηλώσεις με παραδοσιακά συγκροτήματα και χοροί από Συλλόγους της Ανατολικής Ρωμυλίας
΄Ωρα 18.30 Αρχιερατικός Εσπερινός -Λιτάνευση της Αγίας Τριάδας. Συμμετέχει η βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας με χοράρχη τον κο Αριστοτέλη Βογιατζόγλου. 
Ώρα Ώρα 20.30 Συναυλία χορωδιακής μουσικής και εγχόρδων από τον βραβευμένο Συλλόγο Μουσικών Εκπαιδευτικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπό την Διεύθυνση του Δρ.Αθανασίου Τρικούπη. Θα εκτελέσουν άγνωστα έργα Θρακών και Μακεδόνων Μουσουργών. 

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 
Ώρα 07.30 Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Συμμετέχει η Βυζαντινή χορωδία. 
Ώρα 10.30 Πολιτιστικές εκδηλώσεις με παραδοσιακά συγκροτήματα και χοροί από Συλλόγους της Ανατολικής Ρωμυλίας 
Ώρα 12:30 Θα προσφερθεί στους προσκυνητές και επισκέπτες το παραδοσιακό κουρμπάνι και θα ακολουθήσει ανατολικορωμυλιώτικο γλέντι. Πέρας των εκδηλώσεων Παρακαλούμε όπως τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου