Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

O Δήμος Χαλκηδόνος εκπονεί Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.)

Από τον Δήμο Χαλκηδόνος λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

O Δήμος Χαλκηδόνος εκπονεί Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) με στόχο, μέσα από την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των υφιστάμενων οδικών υποδομών, τη διαμόρφωση καλύτερων και ασφαλέστερων συνθηκών διαβίωσης για όλους τους κατοίκους, εργαζομένους και επισκέπτες του Δήμου και τον προσδιορισμό των παρεμβάσεων που θα πρέπει να αναπτυχθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, διενεργείται έρευνα κινητικότητας και χαρακτηριστικών των μετακινήσεων με σκοπό να αποτυπωθεί το προφίλ των καθημερινών μετακινήσεων των πολιτών. Tα συλλεγόμενα στοιχεία θα αξιοποιηθούν για τον καθορισμό των στόχων που αφορούν στη βελτίωση της κινητικότητας των πολιτών με όλα τα μέσα μεταφοράς και τη διαμόρφωση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου.

Με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε όλοι στην επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων του Δήμου μας και στη βιώσιμη ανάπτυξη. Η διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου διαρκεί τα περί τα 5 λεπτά και αφορά άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.

** Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις: κα. Παπαγεωργίου Μαρία, Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χαλκηδόνος, τηλ. 2391330165 / m.papageorgiou@n3.syzefxis.gov.gr και κα. Αναστασία Νικολαΐδου, Consortis / nikolaid@civil.auth.gr

** Μπορείς να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου