Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Εκλογικά και άλλα του Γιάννη Ιωαννίδη

Μπίκος Ιωάννης Δημ. Χαλκηδόνος
Του  Γιάννη Ιωαννίδη

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο ο κος Μπίκος Ιωάννης καταφέρνει μια ακόμη γροθιά στις κατεστημένες πρακτικές του πολιτικού συστήματος μας, αρνούμενος να είναι και πάλι υποψήφιος.

Άκουσα πολλούς να αμφισβητούν τις προθέσεις του Δημάρχου άκουσα κάποιους να λένε "δε μπορούσε να κάνει κι αλλιώς ". Κι όμως, μπορούσε να κάνει ότι θέλει, μπορούσε να κρατηθεί στην καρέκλα πάση θυσία.

Τόσους και τόσους έχουμε δει να γαντζώνονται στης θέσεις με απελπισία, οδηγώντας καταστάσεις στα άκρα προκειμένου να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους. Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι η στάση του κ. Μπίκου Ιωάννη τιμά το πρόσωπο του και τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα στην πολιτική Ζωή. Και κανείς δε μπορεί να μου βγάλει απ’ το μυαλό όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την πολιτική, τους οποίους συνάντησα και συναντώ. Άνθρωποι που έχουν να προσφέρουν πολλά, κι΄ όμως βρίσκονται αντιμέτωποι με τους; "παλιούς", με τις πιασμένες καρέκλες, με τους δεινόσαυρους της πολιτικής που γλυκάθηκαν και δε λένε με τίποτα να αφήσουν και κανένα άλλο να μπει στο σύστημα.

Και ερωτώ, δεν έχετε κουραστεί να βλέπετε πια τους ίδιους και τους ίδιους να ισχυρίζονται ότι θα βρουν νέους τρόπους να κάνουν τα ίδια πράγματα που έκαναν πάντα; Εγώ πολύ… Και γι’ αυτό ελπίζω ότι αυτή η κίνηση του κυρίου Μπίκου Ιωάννη θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου