Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Οι σύνεδροι σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης


Σχεδόν διπλάσιος από τον αναμενόμενο εκτιμάται ότι θα είναι τελικά ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα στείλει η Α’ Θεσσαλονίκης στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, καθώς η συμμετοχή στις χτεσινές εσωκομματικές κάλπες ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πρόβλεψη.

Η αρχική εκτίμηση των τοπικών κομματικών παραγόντων ήταν ότι στην εκλογική διαδικασία θα συμμετείχαν περί τα 2.500 - 3.000 μέλη του κόμματος στο πολεοδομικό συγκρότημα. Ωστόσο η προσέλευση ξεπέρασε ελαφρά τα 8.100 μέλη. Οπότε ο αριθμός των συνέδρων θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τους 116 που ανέφεραν οι αρχικοί υπολογισμοί. Αντίστοιχα στη Β΄Θεσσαλονίκης όπου υπήρχαν εκτιμήσεις ότι θα ψηφίσουν περίπου 1.200 με 1.500 κομματικά μέλη στις χτεσινές κάλπες προσήλθαν συνολικά 2.472, επομένως οι σύνεδροι από την ύπαιθρο του νομού Θεσσαλονίκης από 59 που υπολογίζονταν θ’ ανέλθουν σε 76 – 78. Μάλιστα λόγω της αυξημένη συμμετοχής σε πολλούς δήμους εκλέγονται όλοι όσοι είχαν δηλώσει υποψηφιότητα!

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας από τη Β΄ Θεσσαλονίκης εστάλησαν σήμερα το μεσημέρι στην ΕΚΑΠ και από την Α’ Θεσσαλονίκης στις τέσσερις το πρωί, οπότε η ανακοίνωση των επισήμων στοιχείων των συνέδρων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Σύνεδροι Α’ Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, στο συνέδριο του κόμματος που αρχίζει στα τέλη της εβδομάδας, από το πολεοδομικό συγκρότημα θα μετάσχουν με την ιδιότητα του αντιπροσώπου, ο Π. Αβραμόπουλος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, η δημοτική σύμβουλος, Δ. Αγκαθίδου, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Θ. , Π. Τσαραμπουλίδης, ο οργανωτικός γραμματέας του Ε.Κ.Θ., Δ. Σιαμπάνης, ο Ν. Φραγκισκάκης γενικός διευθυντής στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, ο Θ. Σιάτρας, ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, Χρ. Τσελέπης, ο δικηγόρος Χρ. Βάρδας, ο Δ. Μάρδας, ο υποψήφιος βουλευτής, Ν. Ξυλούρης και ο πρ. γενικός γραμματέας του δήμου Καλαμαριάς, Δ. Λέκκας.

Σύνεδροι Β’ Θεσσαλονίκης

Από τις κάλπες του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Θερμαϊκού εκλέγονται οι : Κ. Κοκολάκης, Θ. Μπαλασάς, Φρ. Κεχαγιά και Δ. Παπανικολάου.

Στο δήμο Χαλκηδόνας εκλέγονται και τα επτά μέλη του κόμματος που έθεσαν υποψηφιότητα. Είναι οι: Κ. Νικολάκαρος, Μ. Μηντσιούδης, Γ. Κυανίδης, Χρ. Καραγιάννης, Ν. Παπαγεωργίου, Μ. Τερζής, και Θ. Φωτεινός.


Στο δήμο Δέλτα εκλέγονται και οι εννέα υποψήφιοι. Είναι οι: Ν. Γλερίδης, Σ. Γλερίδης, Κ. Καΐκης, Θ. Κιρζαλιώτης, Αν. Μακρίδου, Ε. Διαμαντή, Γ. Διαμαντόπουλος, Χρ. Ναζλίδης και Δ. Τσιόκας.

Στο δήμο Ωραιοκάστρου, οι υποψήφιοι ήταν δέκα, οι σίγουρα εκλεγμένοι είναι έξι. Είναι οι: Στ. Παπουλίδης, Χρ. Μπαχαρίδης, Χρ. Αλίρη, Η. Ανδρεάδης, Μ. Καγκελίδου, Στ. Ταχτσίδης.

Στο δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη εκλέγονται με βάση τα πρώτα στοιχεία οι 11 από τους 17 υποψήφιους. Είναι οι: Αλ. Γερόπουλος, Θ. Γεωργούλας, Σ. Γουλόπουλος, Δ. Δαλαμπούρα, Αιμ. Κασάπη, Ελ. Μαρθάρη, Κ. Πανώρης, Κ. Φουρλάκης, Γ. Φώτος, Αχ. Χαντζάρας, Η. Χαρισόπουλος.

Στο δήμο Λαγκαδά εκλέγονται οι 14 από τους 15 υποψήφιους. Είναι οι: Απ. Αποστολίδης, Β. Βασιλάκης, Π. Βουλγαρούδη, Β. Λούρδα, Στ. Τουτζιάρης, Β, Μαργαρίτης, Θ. Ξεφτέρης, Ν. Παντελίδης, Μ. Παπαδόπουλος, Β. Παπαδόπουλος, Κ. Πετρίδης, Μ. Πιπερίδου, Αν. Σάμου, Θ. Φυλάκης.

Στο δήμο Βόλβης επίσης εκλέγονται και οι εννέα που είχαν θέσει υποψηφιότητα. Είναι οι: Π. Γιαρμάς, Θεοχ. Ελευθεριάδης, Στρ. Καλούδης, Γ. Μόγκας, Αθ. Παπαγρηγορίου, Κ. Παραφέλας, Ε.Στοίτσα, Γ. Στοίτσας, και Μ. Τσολάκης.

Ανάλογα, στο δήμο Θέρμης εκλέγονται και οι έντεκα υποψήφιοι στις κάλπες της Κυριακής. Είναι οι : Αχ. Μεταλλούλης, Χρ. Βέργος,. Ι. Γιαβρίδου, Κ. Γιαννακίδου, Θ. Γκαζέπης, Κ. Κατσικάς, Στρ. Μαυρίδης, Δ. Μαυροματίδης, Δ. Στάγκοβιτς, Γ. Σμυρναίος και Ειρ. Φράσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου