Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Επιστρέφει στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ
Βουλευτής Β’ Περ. Θεσσαλονίκης – Δημοκρατική Αριστερά
 
Συνάντηση της Κατερίνας Μάρκου με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μουσιώνη – Επιστρέφει ένας γιατρός στα Κουφάλια.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντηση της βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Μάρκου με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, κ. Άρη Μουσιώνη, στην οποία συμμετείχαν και οι δύο Υποδιοικητές κ.κ. Παναγιώτης Νάννος και Βασίλης Τσινασλανίδης, με θέμα την έλλειψη γιατρών στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων λόγω απόσπασής τους στο Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας.

Παρά τις πιέσεις που έχει δεχθεί, ο κ. Μουσιώνης είπε μετά τη συνάντηση ότι στης 2 Οκτωβρίου, επιστρέφει από το Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων ο ένας από τους αποσπασμένους γιατρούς, ο κ. Πυλαρίδης, ενώ την Πέμπτη θα συνυπογράψει με τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ κ. Βουδούρη απόφαση για τη διάθεση δύο γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, οι οποίοι θα έχουν αναλάβει υπηρεσία μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Τέλος, η κ. Μάρκου εξήρε τις προσπάθειες του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου παρά τις ελλείψεις και ιδίως της Διευθύντριάς του, της κ. Βαρβαλή, η οποία σήκωσε σχεδόν μόνη της τα βάρη του Κέντρου Υγείας. 
Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου