Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Δεκαεπτάχρονη ομογενής συγκέντρωσε 80.000 ευρώ για τα παιδιά της Ελλάδα

Η 17χρονη ομογενής Χριστίνα Λεβέντη, τελειόφοιτη του Λυκείου Τέναφλαϊ, έδειξε έμπρατκα την αγάπη της για την Ελλάδα που μαστίζεται απο την κρίση.
Μαζί με συμμαθήτριές της οργάνωσε μία εκδήλωση στο κοινοτικό κέντρο του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν και συγκέντρωσε το ποσό των 80.000 δολαρίων για τα παιδιά της Ελλάδος.

Όπως αναφέρει ο «Εθνικό Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, την περασμένη Κυριακή διοργάνωσε μία εκδήλωση η οποία ενθουσίασε όλους τους παραβρισκόμενους. Τα έσοδα της θα δοθούν στον Οργανισμό «Κάνε μια Ευχή Ελλάδα» (Make a Wish Greece), θυγατρικός του Οργανισμού «Κάνε μια Ευχή Διεθνώς» (Make a Wish International), ο οποίος ιδρύθηκε το 1997.
Η 17χρονη Χριστίνα επικοινώνησε με τους Οργανισμούς «Κάνε μια Ευχή Ελλάδα» και «Κάνε μια Ευχή Διεθνώς», και στη συνέχεια έστειλε εκατοντάδες email και έκανε άλλα τόσα τηλέφωνα προκειμένου να οργανώσει την εκδήλωση.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Χριστίνα μίλησε με αγάπη και συμπόνια για την Ελλάδα και πως της άρεσε όταν την επισκέφθηκε που ήταν άνετοι και χαρούμενοι. Η μιζέρια, όμως, που βλέπει τώρα την έχει συγκλονίσει και τονίζει πως «δεν είναι αυτή η Ελλάδα που ήξερα».

Η φωτογραφία του άρθρου είναι από το ΑΜΠΕ και είναι από την επιτυχημένη εκδήλωση της Χριστίνας Λεβέντη στην οποία συγκεντρώθηκαν 80 χιλ. δολ. για τα παιδιά της Ελλάδος. Στη φωτογραφία εικονίζονται οι: Νάταλι Λεβέντη, Γεώργιος Λεβέντης, Λίλυ Δεληγιάννη, Χριστίνα Λεβέντη και Ευαγγελίνα Λεβέντη

Πηγή:seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου