Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιώργος Γλώσσης νέος δήμαρχος Δέλτα - διαβάστε την πρώτη δήλωση του νέου Δημάρχου

Ο νέος δήμαρχος ήταν μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Οικονομικών και ασχολείται με την αυτοδιοίκηση από το 1990.

Νέος δήμαρχος του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε χθες, από το δημοτικό συμβούλιο, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Εχεδώρου της ΝΔ, Γιώργος Γλώσσης, μετά τον αδόκητο χαμό του Νίκου Γιουτίκα.

Συγκεκριμένα, κατά την ψηφοφορία της ειδικής συνεδρίασης των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί στο Δήμο Δέλτα», που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου, ο κ. Γλώσσης έλαβε 12 ψήφους έναντι 8 ψήφων του έτερου υποψηφίου κ. Δαλακούρα Θεόδωρου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.  

Σημειώνεται ότι από τη ΝΔ είχε ζητηθεί να υπάρξει κομματική γραμμή υπέρ του κ. Γλώσση, καθώς ο κ. Δαλακούρας προέρχετε από το ΠΑΣΟΚ και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο εξαιτίας της συγγενικής του σχέσης με τον Νίκο Γιουτίκα.
Όμως ο κ. Δαλακούρας είχε ως όπλο την εντοπιότητα, όμως αυτό τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν αρκετό.

Η πρώτη δήλωση του νέου δημάρχου Δέλτα, Γλώσση Γεώργιου μετά τη χθεσινή του επικράτηση

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Μαζί στο Δήμο Δέλτα» για την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους, αλλά και όσους δεν με ψήφισαν, για το επίπεδο της «αντιπαράθεσης» κατά τη διάρκεια του χρόνου πριν από την εκλογική διαδικασία», δήλωσε ο νέος δήμαρχος, προσθέτοντας ότι μετά την απώλεια του Νίκου Γιουτίκα ξεκινάει μια νέα περίοδος για το δήμο Δέλτα.

«Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους πολίτες του δήμου Δέλτα να δημιουργήσουμε μαζί , το δήμο που μας αξίζει. Τη θητεία μας, πιστοί σε όσα μας δίδαξε ο εκλιπών δήμαρχος Νίκος Γιουτίκας, δεσμευόμαστε ότι θα τη διακρίνουν ο πολιτικός πολιτισμός, η διαφάνεια, η εντιμότητα, οι αρχές και οι αξίες στη διαχείριση της πολιτικής εξουσίας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου