Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού συλλόγου Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων στα Κουφάλια

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού συλλόγου  Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων στα Κουφάλια  
Σάββατο  31/12/2011
Την Παρασκευή  το απόγευμα στις 17:16 το απόγευμα, δέχθηκα μία κλήση στο κινητό μου τηλέφωνο,από έναν "κύριο" που με ρώτησε κατ' αρχήν αν έχω σχέση με το τοπικό φιλοζωικό σωματείο. Μετά μου είπε ότι ένα αδέσποτο τους κατέστρεψε τα μπεκ στον απερίφραχτο κήπο τους, και ότι έχει δώσει μια περιουσία.Μένει στις εργατικές κατοικίες των Κουφαλίων.Του είπα να περιφράξει τον κήπο,αλλά αυτός είπε ότι δεν γίνεται,γιατί και καλά, είναι εξ αδιαιρέτου, και δεν μπορούν να τα βρουν. Του είπα ότι δεν μπορούμε να μαζεύουμε κάθε αδέσποτο που "ενοχλεί", αλλά μπορούμε να τον βοηθήσουμε στην απομάκρυνση του σκυλιού. Τότε, μου είπε ότι είναι κυνηγός, και έχει καραμπίνα, και αν το ξανακάνει θα το σκοτώσει. Του είπα ότι δεν μπορεί έτσι απλά να σκοτώσει ένα ζώο, και να το απομακρύνουμε σε κάποιο παραδιπλανό χωριό. Είπε ότι "θα δει τι θα κάνει", και το έκλεισε. Σήμερα  Σάββατο το μεσημέρι με ειδοποίησε ένας γείτονάς του, ότι τον είδε να πυροβολεί το σκυλί 2 φορές εξ επαφής. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Κινηθήκαμε άμεσα. Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε με θέρμη. Ψάχνουμε να τον βρούμε που είναι. Μάλλον κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο. Μόλις έχουμε νεότερα και από την Αστυνομία, θα δημοσιεύσουμε και το όνομά του. (και για το αρχείο, Έλληνας είναι).

Τρίτη 03/01/2012
Τον πιάσανε.Πάει αυτόφωρο. Αύριο στα δικαστήρια Θεσ/νίκης, Ά Πλημμελειοδικείο ,1ος όροφος, 12 το μεσημέρι.
Δημοσιεύστε το παντού.

3 σχόλια:

  1. Υπάρχει νεότερο ; τί προβλέπει ο νόμος ; νομίζω 30.000 μέγιστο πρόστιμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΚΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ! ΑΝΤΙ Ο ΚΥΝΙΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΚΑΣΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΙΣΧΟΣ!! ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. katadikastike me 12 mhnes filakis me anastolh kai 600 euro prostimo ! eno filos tou kunigos pige na epitethei se filozoh opou htan paron sto dhkastirio! axizei na anaferw oti exei kai gio PAPA o ELLINARAS me thn FALAKRA kai to MOUSTAKI
    euxomai na vrei polu tragiko thanato!

    ΑπάντησηΔιαγραφή