Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Με εκδηλώσεις στη Χαλκηδόνα και το Μικρό Μοναστήρι συνεχίζει ο Θεόδωρος Καράογλου: «Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για μια ισχυρή Ελλάδα»

Με εκδηλώσεις στη Χαλκηδόνα και το Μικρό Μοναστήρι συνέχισε ο Θεόδωρος Καράογλου την προεκλογική του δραστηριότητα στην περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Στις ομιλίες του απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης στον αγώνα «για μια αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία», επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κλείσουμε ερμητικά την πόρτα στο γκρίζο χθες και να ανοίξουμε διάπλατα εκείνη που οδηγεί στο μέλλον. «Σιγουριά, συνέχεια και συνέπεια! Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που χρειάζεται η πατρίδα μας και τα διασφαλίζει μονάχα μια καθαρή λύση στην ηγεσία της χώρας που θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε καθαρό ορίζοντα και να αφήσουμε οριστικά πίσω αβεβαιότητες και αστάθειες» τόνισε. αφήσουμε οριστικά πίσω αβεβαιότητες και αστάθειες» τόνισε. 

Εξειδικεύοντας τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο 2023-2027, ο κ. Καράογλου αναφέρθηκε σε τρεις στοχεύσεις συν δυο οριζόντιες αναγκαιότητες για την επόμενη τετραετία. «Έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για μια ισχυρή Ελλάδα» είπε, για να εξηγήσει στη συνέχεια πως στον βασικό πυρήνα του σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας ξεχωρίζουν η ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και του ΕΣΥ, δίνεται έμφαση στην αμυντική και διεθνή ενίσχυση της χώρας, προτάσσεται το αποτελεσματικό δημόσιο, όπως επίσης αφήσουμε οριστικά πίσω αβεβαιότητες και αστάθειες» τόνισε. και η δραστική αύξηση των μισθών έως το τέλος της επόμενης τετραετίας. Ιδιαίτερα για το τελευταίο παρατήρησε ότι «οι μισθοί δεν αυξάνονται με προεκλογικές εξαγγελίες και παχιά λόγια, αλλά μονάχα όταν βελτιώνεται συνολικά η ανάπτυξη και προσελκύονται επενδύσεις».

Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα αλλάζει μόνο με πολιτική βούληση, επιμονή, όραμα και κυρίως σχέδιο που αποτελεί δομικό συστατικό της εξέλιξης. Αυτό κάνει η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης και αυτό θα συνεχίσει να πράττει, διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών».

Τέλος, σχολιάζοντας τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι όπως ήταν «κυβέρνηση του τίποτα, έτσι συνεχίζει να ασκεί αντιπολίτευση του τίποτα. Το κόμμα που είπε όχι στις φοροελαφρύνσεις, στην αύξηση του βασικού μισθού, στους εξοπλισμούς, στις αμυντικές συμφωνίες, στον φράχτη του Έβρου και στα δικαιώματα των συμπολιτών μας με αναπηρία συνεχίζει να επενδύει στη γκρίζα ρητορική και στην πολιτική απαξίωση των πάντων. Μόνο αυτό γνωρίζει να κάνει» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου