Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Χαλκηδόνα: Αναζητείται ο 34χρονος μητροκτόνος - τι έγραψε στο σημείωμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 34χρονου που, σύμφωνα με την Αστυνομία, σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την 71 ετών μητέρα του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.
Η σορός της ηλικιωμένης γυναίκας είχε βρεθεί, χθες το πρωί, μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, φέροντας τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι.

Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο σπίτι, όπου διέμεναν η 71χρονη με τον 34χρονο, παρουσία εισαγγελέα. Εκεί βρήκαν ένα σημείωμα που έχει γράψει ο 34χρονος και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο ερευνάται εάν σχετίζεται με τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, στο σημείωμα, μεταξύ άλλων, o μητροκτόνος έγραφε: «η μαμά μου είχε πολλά ψυχολογικά, δεν άντεχα να τη βλέπω έτσι και για αυτό τη σκότωσα».

Επικαλούμενο συγγενείς τους, το ίδιο μέσο αναφέρει ότι μάνα και γιος τα τελευταία τουλάχιστον οκτώ χρόνια ήταν αρκετά εσωστρεφείς και δεν τους έβλεπαν πολύ να κυκλοφορούν εκτός σπιτιού.

«Ήταν κλεισμένοι στο σπίτι, δεν είχαν πολλές επαφές με τον κόσμο, ειδικά από τότε που ο σύζυγος της σκοτώθηκε σε παράσυρση», ανέφερε συγγενής τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, η 71χρονη είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινική λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

«Το μάθαμε και εμείς από τις ειδήσεις το πρωί, δεν πήγε το μυαλό μας ότι θα μπορούσε να ήταν αυτοί. Ο γιος της τελευταία ξέρουμε είχε πιάσει δουλειά και ήταν ήσυχα τα πράγματα. Ίσως να ήταν και αυτός σε κακή ψυχολογική κατάσταση τα τελευταία χρόνια», λέει ο συγγενής τους. 

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο σημείωμά του ο δράστης αναφέρει τα αίτια που τον οδήγησαν στη δολοφονία της ίδιας του της μητέρας και εξηγεί το έκανε επειδή η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα. Ακολουθεί βίντεο:

 

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου