Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Χαλκηδόνα: Με εκπαιδευμένους σκύλους της αστυνομίας οι έρευνες για τον 34χρονο μητροκτόνο - BINTEO

Με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους της αστυνομίας συνεχίζονται στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης οι έρευνες της αστυνομίας για τον 34χρονο που δολοφόνησε την 71 ετών μητέρα του. Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη, καθώς όλοι μιλούν για μια φιλήσυχη οικογένεια.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία, που αποκαλύφθηκε χθες με το πτώμα μιας 71 ετών γυναίκας, που έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα. Το σοκ για τη μικρή κοινωνία της Χαλκηδόνας έγινε μεγαλύτερο, όταν αποκαλύφθηκε ότι δράστης του στυγερού εγκλήματος… ήταν ο ίδιος της ο γιος.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η νεκροψία της άτυχης γυναίκας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο, ενώ δεν φέρει ίχνη κακοποίησης. Στο μεταξύ, τα προβλήματα στους κόλπους της οικογένειας φέρεται να ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια, όταν ο σύζυγος του θύματος και πατέρας του δράστη έχασε την ζωή του τροχαίο.

Οι αστυνομικοί, σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι της οικογενείας, εκτός από το ιδιόχειρο σημείωμα του 34χρονου βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το όπλο που χρησιμοποίησε ο 34χρονος.


 
Πηγές:thetoc.gr, ert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου