Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ το πρώτο μυθιστόρημα της συντοπίτισσας μας Ευμορφίας Ποδούρη «ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ».

Το μυθιστόρημα «ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ» είναι το πρώτο βίβλιο της συγγραφέας και συντοπίτισσας μας κ. Ευμορφίας Ποδούρη.

Η γυναίκα μέσα σε μια κοινωνία, που το ανδρικό στοιχείο είναι κυρίαρχο σ’ όλες τις βαθμίδες της, παλεύει να βρει την προσωπικότητά της, να εκπληρώσει τα όνειρά της. Κάποιες από τις βασικές αιτίες της αποτυχίας ολοκλήρωσης των ονείρων της είναι τα μηνύματα που είναι δομημένα από τους κυρίαρχους του συστήματος, τους χειραγωγούς της κοινωνίας που την κρατούν σε καταστολή.


Πολλά τα τερτίπια που χρησιμοποιούν οι δυνατοί για να χειραγωγήσουν τον αδύναμο και να τον κρατούν πάντα στη κατάσταση αυτή.

Το βιβλίο περιγράφει ένα από τα τερτίπια αυτά, τα αναλύει για να γίνουν κατανοητά για να μπορεί κανείς να τα αποφύγει.

Βιογραφικό Σημείωμα της συγγραφέα:

Η Ευμορφία (Έφη) Ποδούρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στη Γέφυρα. Έζησε για πολλά χρόνια στην Αθήνα, ξαναγύρισε όμως στην γενέτειρα της όπου και κατοικεί τώρα. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός και το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής της καριέρας το εξάσκησε στις δημόσιες υπηρεσίες.

Από τα νεανικά της χρόνια είχε μια ιδιαίτερη αγάπη στη λογοτεχνία. Το μυθιστόρημα αυτό ξεκίνησε να γράφεται το 1993 και τελείωσε το 1994.

Μετά απ’ αυτό, κατά καιρούς άρχισε να γράφει κι άλλα μυθιστορήματα και διηγήματα τα οποία ετοιμάζονται να δουν το φως της δημοσιότητας και να τεθούν στην κρίση του αναγνωστικού κοινού.

Κεντρική Διανομή:
Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Τηλ: 2310221169
E-mail: info@germanos-publications.gr
www.germanos-publications.gr

Πληροφορίες:
Ευμορφία Ποδούρη
Τ:6984103528
podoyri@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου