Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στην Επαρχιακή Οδό Ξηροχωρίου - Νέας Φιλαδέλφειας

Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/6) ένα 19χρονος.

Περίπου στη 01:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Ξηροχωρίου - Νέας Φιλαδέλφειας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου συνοδηγού.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  με δύο οχήματα με έξι στελέχη προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο συνοδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος φέρει ελαφρά τραύματα. 

Το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Επαρχιακή Οδό Ξηροχωρίου – Ν. Φιλαδέλφειας.

Ανακοίνωση της  ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη στο Δήμο Χαλκηδόνος 

Όπως αναφέρεται, αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Επαρχιακή Οδό Ξηροχωρίου - Ν. Φιλαδέλφειας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου ημεδαπού – συνοδηγού του παραπάνω οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ΙΧ ήταν 16,5 ετών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου