Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με στόχο την οδική ασφάλεια

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με στόχο την οδική ασφάλεια.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διατάρασσαν την ασφάλεια της συγκοινωνίας ωθώντας ιδιοκατασκευή - χειράμαξα.


Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές ώρες χθες (23-06-2021) εντοπίσθηκαν στην οδό Γιαννιτσών δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 41 ετών να κινούνται πεζοί αντίθετα προς την κατεύθυνση κίνησης των οχημάτων ωθώντας από κοινού μεταλλική ιδιοκατασκευή-χειράμαξα έμφορτη με ανακυκλώσιμα είδη, με αποτέλεσμα να διαταράσσουν την ασφάλεια της συγκοινωνίας στην ανωτέρω οδό.

Συγκεκριμένα, ανάγκαζαν τους οδηγούς να ενεργούν απότομους και αιφνίδιους ελιγμούς αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προκύπτει άμεσος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου