Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Σύσταση Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης (Μ.Α.ΚΙ) του Δήμου Χαλκηδόνος

Από τη Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης (Μ.Α.ΚΙ) του Δήμου Χαλκηδόνος  λάβαμε και δημοσιευθούμε την παρακάτω επιστολή με την οποία ανακοινώνει  τη σύσταση της.
Με την παρούσα επιστολή είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη σύσταση της Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης (Μ.Α.ΚΙ) του Δήμου Χαλκηδόνος.

Η Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση (Μ.Α.ΚΙ.) αποτελεί ένα διοικητικά αυτόνομο και ανεξάρτητο μαθητικό όργανο της ΟΝΝΕΔ, με μακρά ιστορία. Αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες που, μέσα από τον διάλογο και τις συμμετοχικές διαδικασίες, έχουν ως στόχο τον εκσυγχρονισμό της εκπαιδευτικής κοινότητας στην οποία ζουν και την αναβάθμιση του επιπέδου της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο σύνολό της.

Η ΜΑΚΙ αποτελεί τον πυρήνα της μαθητιώσας νεολαίας, αφουγκράζεται τους προβληματισμούς της, διαμορφώνει ρεαλιστικές προτάσεις και προτείνει συγκεκριμένες λύσεις, με το βλέμμα στο μέλλον, μακριά από το αναχρονιστικό παρελθόν και τα στερεότυπα του χθες.

Έτσι, λοιπόν, με τη σύσταση της ΜΑΚΙ του Δήμου μας, ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία με τους μαθητές όλων των Γυμνασίων και των Λυκείων, τους Καθηγητές και τους Διευθυντές μας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τη Διοίκηση του Δήμου και την Αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας, αλλά και με όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου μας, πάντα με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε αλλά και την άμεση επίλυσή τους.

Επίσης, ζητούμε τη συνεργασία και τη στήριξη των τοπικών μέσων ενημέρωσης για την προβολή των θέσεων μας και τους ευχαριστούμε προκαταβολικά γι’ αυτό.

Το 5μελες συμβούλιο της Μ.Α.ΚΙ του Δήμου Χαλκηδόνος απαρτίζεται από τούς:

• Υπεύθυνος Μαθητικού: Γεώργιος Μετλάρης (κάτοικος Μικρού Μοναστηρίου, μαθητής Β΄ Λυκείου Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής). 
 
• Αν. Υπεύθυνος Μαθητικού: Ευαγγελία Γκογκίδου (κάτοικος Κουφαλίων, μαθήτρια Γ΄ Λυκείου Κουφαλίων).

• Γραμματέας: Ραφαήλ – Άγγελος Βούλτσος (κάτοικος Γέφυρας, μαθητής Β΄ Λυκείου Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής).

• Μέλος: Χρυσή Κιουλπεκίδου (κάτοικος Λουδία, μαθήτρια Γ΄ Λυκείου Κουφαλίων).

• Μέλος: Ευαγγελία Νικολαΐδου (κάτοικος Χαλκηδόνος, μαθήτρια Α΄ Λυκείου Χαλκηδόνας).

Σας ευχαριστούμε. Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 
Τα μέλη της ΜΑΚΙ Χαλκηδόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου