Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Β. Πατουλίδου στην τελετή αγιασμού σε σχολεια τον Κουφαλίων - Φώτο

Στον αγιασμό του 1ου Γενικού λυκείου και του 1oυ Δημοτικού Σχολείου Κουφαλίων του Δήμου Χαλκηδόνος καθώς και του 63ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου συνοδευόμενη από την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Αγροτικής Οικονομίας κ. Γερακίνα Μπισμπινά.

Απευθυνόμενη στους μαθητές και τους γονείς η κ. Αντιπεριφερειάρχης, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Γνωρίζοντας την αγριότητα που βιώνουν ανθρώπινες κοινωνίες πολύ κοντά στα σύνορά μας, να λέμε δόξα το Θεό που τα ελληνόπουλα βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπως αυτό του ελληνικού σχολείου, ένα περιβάλλον που πλημμυρίζει από την αγάπη των γονιών και των δασκάλων” ενώ παρότρυνε τα παιδιά να αισθάνονται τον εκπαιδευτικό χώρο σαν το σπίτι τους, τονίζοντας ότι “κατά τη διάρκεια της σχολικής ζωής, σας δίνεται η μεγαλύτερη ευκαιρία να γεμίσει το μυαλό με γνώση που είναι η πολυτιμότερη αρματωσιά στη ζωή μας”

Αμέσως μετά τον αγιασμό στο 63ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ανάπλασης του προαύλιου χώρου του Σχολείου με τη στήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, του προγράμματος Άγονη Γραμμή Γόνιμη, του free press “Parallaxi” και της της δράσης “Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς”. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου