Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Παράταση στις εγγραφές για συμμετοχή στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Ένα νέο μεγάλο ρεκόρ συμμετοχής προμηνύεται στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, οι εγγραφές για τον οποίο ξεπερνούν μέχρι στιγμής κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο!

Με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων Πρωταθλητών των Δρόμων Αντοχής, οι οποίοι θα χαρίσουν στους θεατές έναν αγώνα ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Όσοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν ήδη μία θέση για το νυχτερινό πάρτυ δρόμου του Σαββάτου 18 Οκτωβρίου, το οποίο περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ. και το Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Οι ενδιαφερόμενοι της «τελευταίας στιγμής» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε στα κεντρικά γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360, ώρες 10:00-14:00 και 17:30-20:30), είτε μέσω του επίσημου ιστότοπου της διοργάνωσης (www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr), στον οποίο η φόρμα εγγραφών θα είναι «ανοιχτή» μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Οι εγγραφές διακρίνονται σε ατομικές και ομαδικές, με τη δεύτερη κατηγορία να αφορά σε 10 άτομα και άνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή αγώνα δρόμου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή όσοι είναι γεννημένοι μέχρι το 1996, ενώ στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. όσοι έχουν «κλείσει» το 12ο έτος, δηλαδή είναι γεννημένοι μέχρι το 2002.

Όπως κάθε χρόνο, τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης θα καταγράφουν το χρόνο όσων συμμετέχουν. Για αυτό το λόγο όλοι όσοι λάβουν μέρος θα φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, που θα παραλαμβάνουν από το κέντρο εγγραφών.

Όσον αφορά στο αντίτιμο συμμετοχής, στον Ημιμαραθώνιο (21,1 χιλιόμετρα) καθορίζεται ως εξής:

Ατομικό 20 ευρώ, Ομαδικό 15 ευρώ, Φοιτητικό-ανεργίας 15 ευρώ.

Για το Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. καθορίζεται ως εξής:

Ατομικό 15 ευρώ, Ομαδικό 10 ευρώ, Φοιτητικό-ανεργίας 10 ευρώ.

Με τις παραπάνω τιμές παρέχεται το βασικό πακέτο αθλητικού εξοπλισμού, όπως αυτό περιγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.thesshalfmarathon.org. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πλήρες πακέτο αθλητικού εξοπλισμού, με 20 ευρώ επιπλέον.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της AIMS, της Δ.Ε.Θ. - HELEXPO και του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου