Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Σκότωσαν αστυνομικό οι δραπέτες των Τρικάλων - Αιματηρή μάχη στο Δίστομο

Άνοιξαν πυρ σε μπλόκο των αστυνομικών στο Δίστομο. 37 ετών πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος αστυνομικός. Οι δραπέτες των Τρικάλων άρπαξαν τα όπλα και το αυτοκίνητο των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των φονιάδων.

Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι δραπέτες των Τρικάλων. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν.

Όλα έγιναν στις δύο τα ξημερώματα κοντά στο Δίστομο Βοιωτίας.Οι αστυνομικοί λόγω των πολλών περιστατικών κλοπών αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή κοντά στο Δίστομο είχαν αναπτύξει μπλόκα, με την υποψία ότι μπορεί να πρόκειται και για τους δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κοντά σε ένα άλσος τους δράστες να κινούνται με τα πόδια. Προσπάθησαν να τους κάνουν έλεγχο, όμως οι κακοποιοί τους αιφνιδίασαν. Έβγαλαν όπλα καλάσνικοφ και τους ακινητοποίησαν. Κανείς από τους τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπλόκο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι δράστες πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους. Στη συνέχεια άρπαξαν και ένα από τα δύο αυτοκίνητα των αστυνομικών και αποχώρησαν απ' το σημείο. Κατά τη διαφυγή τους ένας απ' τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών. Μια από τις σφαίρες δυστυχώς ήταν μοιραία για τον έναν από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.

Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου