Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Τις Δημοτικές Ενότητες Αξιού και Χαλάστρας του Δήμου Δέλτα θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή 20/4/2012 ο υπ. βουλευτής Β΄ Περ. Θεσσαλονίκης Π. Κουκουλεκίδης.

Τις Δημοτικές Ενότητες Αξιού και Χαλάστρας του Δήμου Δέλτα θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή 20/4/2012 ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Παντελής Κουκουλεκίδης.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00 με επίσκεψη στο Δ.Δ. Ανατολικού. Στις 19:00 θα επισκεφθεί το Δ.Δ. Χαλάστρας. Στις 20:30 θα επισκεφθεί το Δ.Δ. Μαλγάρων ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στο Δ.Δ. Κυμίνων στις 21:30.

Ο κ. Κουκουλεκίδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί με κατοίκους, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, αγρότες και επαγγελματίες της περιοχής και θα παρουσιάσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Παράλληλα, ο κ. Κουκουλεκίδης σε χθεσινή συνέντευξή του στο FM 100 δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Η αντιμετώπιση της κρίσης δεν γίνεται με πολιτικές τύπου Playstation».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου