Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλη επιτυχία είχε η συγκέντρωση της λαϊκής επιτροπής Κουφαλίων στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος για τα αντισυνταγματικά μετρά απέναντι στο χαράτσι

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και οι όρθιοι επισκέπτες είχαν καλύψει το πίσω τοίχο της αίθουσας. Πολλοί αναγκάστηκαν μείνουν έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβούλιου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι θέσεις της λαϊκής επιτροπής για την αντισυνταγματικότητα του νομού για το χαράτσι που ενσωματώθηκε με το λογαριασμό της Δ.Ε.Η. Αποφασίστηκε ομοφώνως το παρακάτω ψήφισμα:
Ψήφισμα:
Εμείς οι δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος που συγκεντρωθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος μετά από κάλεσμα της Λαϊκή Επιτροπής Κουφαλίων.
Αποφασίζουμε:
 1. Να γυρίσουμε πίσω το χαράτσι που ενσωματώθηκε με το λογαριασμό της Δ.Ε.Η γιατί δεν έχουμε λεφτά μετά την φοροεπιδρομή που έχει εξαπολύσει νη κυβέρνηση εναντίον μας:
 2. Γιατί είναι απάνθρωπος, παράνομος και εκβιαστικός αφού τον συνδύασαν με την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και είμαστε αποφασισμένοι να βρισκόμαστε όλοι μαζί μπροστά σε κάθε συνεργείο που θα προσπαθήσει να διακόψει ρεύμα σε οικογένεια.
 3.Θα πληρώσουμε, όσοι έχουμε λεφτά, το ρεύμα μονό στη Δ.Ε.Η και καλούμε Το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να σταθεί στο πλευρό μας στα τεραστία οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να μην επιτρέψει την διακοπή σε κανένα σπίτι στο Δήμο μας.
 4. Ζητούμε με την απόσυρση του συγκεκριμένου νομού και η πολιτεία να μαζεύει τους φόρους από αυτούς που τους περισσεύουν και γεμίζουν τα θησαυροφυλάκια της Ελβετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου