Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Καταγγελία Αναγνώστη για την κατάσταση με τα σκουπίδια στο δημοτικό διαμέρισμα Χαλκηδόνας - ΦΩΤΟ

Διαβάστε μια καταγγελία που λάβαμε από αναγνώστη του dimoshalkidonas.blogspot.gr/ με τα σκουπίδια στο δημοτικό διαμέρισμα Χαλκηδόνας

Ακολουθεί η καταγγελία με τις φωτογραφίες, όπως ακριβώς εστάλη στο dimoshalkidonas.blogspot.gr/  από τον Gabriel John Boutziopoulos
  
Χαλκηδόνα, 17/8/2017 
Στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Μιαούλη μπορεί κανείς να διαπιστώσει, ότι ο Δήμος μας φροντίζει για την εμφάνιση εξωγήινων μορφών ζωής, προφανώς για ερευνητικούς σκοπούς.
Αυτός ο κάδος απορριμάτων - ο οποίος αφού, ελλείψει κάδων, υπέστη από τον Δήμο μετάλλαξη και δεν είναι ο μόνος  ώστε να δέχεται παντός τύπου σκουπίδια αντί να είναι μόνο για ανακύκλωση - εδώ και 8 μέρες συνεχίζει να γεμίζει ασταμάτητα μιας και μεσολάβησε η αργία, και δεν έχει εμφανιστεί κάποιος Χριστιανός/Μουσουλμάνος/Άθεος να τον αδειάσει.

 Όπως μπορείτε να μαντέψετε και εσείς η θέα είναι καταπληκτική ενώ σας καλώ να εμπιστευτείτε την όσφρηση μου η οποία απολαμβάνει τις ευωδιές που παράγονται στον τόπο αυτό. Φυσικά η εικόνα που προσπαθώ να σας δώσω δεν θα ήταν ίδια χωρίς την απολαυστική ζέστη των τελευταίων ημερών καθώς ο υδράργυρος θα αναμένεται να φτάσει και τους 37 βαθμούς C.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις έρευνες του δήμου.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από χθες (16/8/17) το μεσημέρι και η δεύτερη είναι στις (17/8/2017)



1 σχόλιο: