Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Βιογραφικό Χριστοδούλου Δρόσου Υποψηφίου Δημοτικού Συμβόλου Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό "ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"

Με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα μάς ενώνει η μεγάλη μας αγάπη, η πόλη μας. “ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” μας❗ 👉 Είναι τιμή για μένα και χρέος να συστρατευτώ στην κοινή προσπάθεια για μία πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη, με κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και του επιπέδου ευτυχίας των πολιτών.

Να συμβάλλω στην προσπάθεια αναβάθμισης των υφιστάμενων διοργανώσεων, καθώς και στη δημιουργία νέων, υψηλού επιπέδου που θα καλύπτουν όλο το φάσμα του αθλητικού γίγνεσθαι και θα απευθύνονται προς όλους, σε πολίτες κάθε ηλικίας, φύλου και επιπέδου φυσικής κατάστασης, σε άτομα με αναπηρίες, σε μικρά παιδιά, το αύριο της πόλης μας, στους ανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας.

Είναι μεγάλη πρόκληση ο αγώνας για τη Θεσσαλονίκη του κοινού μας οράματος. Για τη Θεσσαλονίκη της εξωστρέφειας, της προόδου και της δημιουργίας.

Να αναδείξουμε την «αθλητικομάνα» πόλη μας ως κέντρο αθλητικού τουρισμού και εκδηλώσεων. Αντιξοότητες και προβλήματα υπήρχαν πάντοτε και θα υπάρχουν. Άλλωστε η ζωή είναι ένας Μαραθώνιος, μία προσπάθεια διαρκείας όπου οφείλουμε να βγούμε νικητές. Δρόσος Χριστόπουλος

Υποψήφιος Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης
ℹ️ Σύντομο βιογραφικό
👉 Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Δρόσος Χριστόπουλος είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό.

  • Το 2006 αναδείχθηκε «Καλύτερος Προπονητής Θεσσαλονίκης 2006» όλων των σπορ (βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» Δήμου Θεσσαλονίκης).
  •  Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Πέλλα – Θεσσαλονίκη (2011 έως σήμερα) 
  • Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης (2012 έως σήμερα) 
  •  Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Α/θμιας Εκπαίδευσης (1986 – 2018) 
  • Ομοσπονδιακός προπονητής στίβου (1993 – 2017)  Προπονητής στίβου συλλόγων (1981 – 1992)  Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Διεθνούς Ολυμπιακού Μίτινγκ Θεσσαλονίκης (1998 –2004) 
  • Οργανωτικός Διευθυντής του διεθνούς μίτινγκ «Λαμπράκεια» 
  • Διευθυντής στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Μενεμένης (1985 – 1986)

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου