Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Απόστολος Τρ. Στεργιάδης: Γιατί με τον Σταύρο - Μια συνειδητή επιλογή

Μετά από ώριμη σκέψη και εξετάζοντας τις υπάρχουσες δυνατές επιλογές κατέληξα στην συνειδητή απόφαση της συμμετοχής μου στις δημοτικές εκλογές και - με την υποστήριξη του λαού- στο νέο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη «Δύναμη Αναγέννησης Νέα Αρχή» με επικεφαλής τον Σταύρο Αναγνωστόπουλο.

Με τον Σταύρο στην τετραετία που πέρασε είχαμε έντονες αντιπαραθέσεις, σκληρές κόντρες στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, μα σε κάθε περίπτωση με πολιτικό πολιτισμό χωρίς ακρότητες.

Την τετραετία που πέρασε έκανα μια εποικοδομητική αντιπολίτευση με προτάσεις και θέσεις που συχνά ήταν αντίθετες με την διοίκηση. Υπηρέτησα όμως την θέση που με όρισε ο λαός με την ψήφο του τον Μάιο του ΄19.

Στα σημερινά δεδομένα έχοντας δύο επιλογές (οι δύο επιλογές ήταν α’ να εγκαταλείψεις την τοπική αυτοδιοίκηση, και β’ να συνταχθείς με την παράταξη του κ. Αναγνωστόπουλου, 3η επιλογή ΔΕΝ υπήρχε) αποφασίσαμε από κοινού με τον Δήμαρχο να αφήσουμε πίσω τις όποιες πολιτικές διαφορές, να βρούμε τις συνιστώσες εκείνες που θα δώσουν ώθηση στην δημιουργία έργων, την εξωστρέφεια του Δήμου, την εξυπηρέτηση του δημότη.

Ευχή όλων μας είναι πως η 8η Οκτώβρη θα είναι η μέρα που ο λαός θα δώσει την νίκη στην παράταξη «Δύναμη Αναγέννησης Νέα Αρχή» με επικεφαλής τον Σταύρο Αναγνωστόπουλο ώστε να δώσουμε όλοι την ευκαιρία στον δήμο μας να κάνει σημαντικά βήματα ανάπτυξης και προόδου!

Έχουμε την εμπειρία, έχουμε την γνώση, έχουμε την διάθεση, την ορμή των νέων υποψηφίων, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου