Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Δήμος Χαλκηδόνος: Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού - Ακολουθούμε πιστά τις Οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Από το γραφείο Δημάρχου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Όπως προαναφέρθηκε και σε σχετική ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας, ως Δήμος Χαλκηδόνος ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες που εκδίδονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς και προσαρμοζόμαστε στις εντολές και στις κατευθύνσεις που λαμβάνουμε απ’ αυτούς.

Κατ’ εφαρμογή των παραπάνω και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσουμε ότι μας υποδειχθεί σε μέτρα πρόληψης (διακοπή δραστηριοτήτων, επιμελής καθαριότητα, απολυμάνσεις κλπ.) σε διάφορους χώρους (ΚΑΠΗ, Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Γυμναστήρια κλπ.), όπως άλλωστε γινόταν μέχρι τώρα.

Προς αποφυγή ψευδών πληροφοριών και παρεξηγήσεων, σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Δήμο Χαλκηδόνος.

Αυτές τις ώρες απαιτείται ψυχραιμία και σοβαρότητα από όλους. Χρειάζεται να επιδείξουμε υπευθυνότητα και να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και όχι των ‘’ειδικών’’ του διαδικτύου και του facebook. Χειρότερος απ’ όλους είναι ο ιός του ‘’πολιτικού πανικού’’. Επομένως:

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.
ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΝΩΣΗ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου