Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΔΙΕΚ Αριδαίας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος που αφορά υπηρεσίες σε πολίτες


Το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ενημερωμένη  ότι στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης του τμήματος «ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» θα δέχεται στις εγκαταστάσεις του από τη Δευτέρα 16/3/2020 και κάθε Δευτέρα πολίτες που επιθυμούν να λάβουν υπηρεσίες διαγνωστικού - συμβουλευτικού χαρακτήρα, αλλά και υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης των άκρων, από το τμήμα Ποδολογίας - Ονυχοπλαστικής.

Για τη λήψη της συγκεκριμένης υπηρεσίας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του ΔΙΕΚ Αριδαίας (τηλ. Επικ. 23840-24928, 23840-28241) έτσι ώστε να καταχωρείται η ημέρα και ώρα επίσκεψης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας , ενώ το ΔΙΕΚ Αριδαίας διευκρινίζει ότι κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας.

το ΔΙΕΚ Αριδαίας Παραμένει στη διάθεσή των πολιτών για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία, και ελπίζει ότι γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μέσα από την διαδικασία Πρακτικής Άσκησης ωφελούνται τόσο οι πολίτες όσο και οι σπουδαστές που αποκτούν υψηλές πιθανότητες απορρόφησης μετά την εξοικείωση και την εμπειρία που αποκτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου