Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Σταύρος Αναγνωστόπουλος: Δηλώνω παρών για το Δήμο Χαλκηδόνος

Αγαπητές συμπολίτισσες – Αγαπητοί συμπολίτες

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2019, μετά κι από τη ψήφιση του νέου θεσμικού πλαισίου λειτουργίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας νέας πορείας κι ενός σημαντικότερου ρόλου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία θα κληθεί, να διαδραματίσει τον αναβαθμισμένο ρόλο της και να δικαιώσει τις προσδοκίες των τοπικών κοινωνιών.

Εκτιμώντας τη διαμορφωμένη κατάσταση στο αυτοδιοικητικό τοπίο του Δήμου Χαλκηδόνος, την κοινωνική απαίτηση για ανανέωση σε επίπεδο προσώπων και ιδεών και σε συνδυασμό  με την παρότρυνση πολλών συνδημοτών μας απ’ όλα τα μέρη του Δήμου μας, λάβαμε μαζί με μια ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων του τόπου μας την απόφαση να ηγηθώ μιας προσπάθειας για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας, δημιουργώντας μια νέα δημοτική κίνηση και θέτοντας υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Χαλκηδόνος.

Ο Δήμος Χαλκηδόνος χρειάζεται νέα ηγεσία με σύγχρονες αντιλήψεις και τεχνοκρατικές γνώσεις, που να είναι σε θέση να σχεδιάσει και να δημιουργήσει τον Δήμο του μέλλοντος. Ο Δήμος Χαλκηδόνος χρειάζεται νέο Δήμαρχο. Ένα νέο Δήμαρχο με συνέπεια απόψεων, αρχών και θέσεων. Ένα νέο Δήμαρχο, που να ενεργεί ως επικεφαλής μιας ευρύτερης και πολυσυλλεκτικής συμμαχίας δυνάμεων και να πιστεύει στο διάλογο και στην άλλη άποψη. Ένα νέο Δήμαρχο που να εμπιστεύεται και να ανοίγει το δρόμο σε νέους και άξιους ανθρώπους. Ένα νέο Δήμαρχο που να πετύχει την ισόρροπη ανάπτυξη και την ισότιμη μεταχείριση όλων των οικισμών του Δήμου και να προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.

Απευθύνομαι στο σύνολο των δημοτών του Δήμου Χαλκηδόνος, ανεξαρτήτως καταγωγής, ανεξαρτήτως πολιτικής προελεύσεως, ανεξαρτήτως ποια δημοτική παράταξη επέλεξαν στο παρελθόν, έτσι ώστε μέσα από την προβολή των θέσεων μας, την επαφή και το διάλογο που ξεκινήσαμε με την κοινωνία να διαμορφώσουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα που θα αποτελέσει την απαρχή για έναν καλύτερο Δήμο Χαλκηδόνος.

Ας αναλάβουμε δράση λοιπόν.

Σταύρος Αναγνωστόπουλος,
Πολιτικός Μηχανικός,

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Χαλκηδόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου