Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδήλωση των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος "Αναλύω τον Νέο Εκλογικό Νόμο για τους Δήμους" την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 11:15 π.μ.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 11:15’ π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (1ος όροφος του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων), θα αναλυθεί ο νέος νόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση:

«Κλεισθένης Ι, Νέες προοπτικές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση» Τον νέο νόμο θα παρουσιάσουν δύο έγκριτοι νομικοί με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση ως κεντρικοί ομιλητές:

  • Δημήτρης Ζακαλκάς (τ. Δήμαρχος Δήμου Αξιού, Νομικός) 
  • Αναστάσιος Νικόπουλος (τ. Βουλευτής, Νομικός) 
Τον συντονισμό της ημερίδας θα κάνει ο κ. Απόστολος Στεργιάδης (Μηχανολόγος Μηχανικός) και θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους παραβρισκόμενους. 


  • Εκλογές δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και τοπικών συμβουλίων με τους προέδρους τους, καθώς και οι νέες δυνατότητες των δήμων για το επιχειρείν. 
Ο νόμος Κλεισθένης Ι για την τοπική αυτοδιοίκηση προκάλεσε πλήθος συζητήσεων και διαβουλεύσεων των πολιτών, που κάθε ενεργή κοινωνία πρέπει να ενημερώνεται και να συμμετέχει σε αλλαγές που απορρέουν από τον νέο νόμο. 


«Επιτροπή εκλογών των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου