Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Φώτο-ρεπορτάζ από την εκδήλωση του Δήμου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, ο Δήμος Χαλκηδόνος τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος- ευρωβουλευτής κα.Μαρία Σπυράκη και μεταξύ άλλων τιμήθηκαν γυναίκες που διακρίνονται επιχειρηματικά στο Δήμο Χαλκηδόνος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδάς, ο βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ.Αναστασιάδης, η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης Κεν.Μακεδονίας κα.Γερακίνα Μπισμπινά, ο Διοικητής του Συγκροτήματος Στρατηγικών Μεταφορών Χαλκηδόνας ταξίαρχος Βοσνακίδης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Χαλκηδόνος κ.Κοσκινάς, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κ.Μηντσιούδης, η γεν. γραμματέας κα.Εξαδακτύλου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και Δημοτικός σύμβουλος κ.Χατζάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Χούλιας και Μηντζαρίδης, ο περιφερειακός Σύμβουλος Κεν.Μακεδονίας κ.Ανδρίτσος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μ.Μοναστηρίου κ.Μετλάρης, καθώς και πλήθος γυναικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου