Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γ. Αρβανιτίδη στο Δημαρχείο Χαλκηδόνος

Σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς Ιωάννης δέχτηκε, στο γραφείο του στα Κουφάλια, επίσκεψη από το βουλευτή της Β΄ Εκλογικής Περιφέρειας Θεσ/νίκης κ.Αρβανιτίδη Γεώργιο, καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα που ταλανίζουν το Δήμο Χαλκηδόνος όπως:1) η εγκληματικότητα, 2) τα θέματα Υγείας, 3) η ανάπτυξη του Δικτύου Φυσικού Αερίου στο Δήμο, 4) η διόρθωση της φορολογικής αξίας των οικοπέδων της Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου και πολλά άλλα. Ο κ.Τσουκνιδάς παρουσίασε όλες τις ενέργειες της σημερινής Διοίκησης για τα θέματα, εστιάζοντας στο πρόσφατο ΦΕΚ Α 14 - 09.02.2017, με το οποίο παραμένουν σε λειτουργία οι υπάρχουσες Δομές της Αστυνομίας στο Δήμο Χαλκηδόνος, δηλαδή 1) Α.Τ. Κουφαλίων, 2) Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και 3) Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και επιβεβαιώνεται επιπλέον η προαναγγελθείσα δημιουργία του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνος.

Ο κ.Αρβανιτίδης από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να αναδείξει τα θέματα προς κάθε αρμόδιο, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να τρέξουν οι εξελίξεις που αφορούν σημαντικά ζητήματα καθημερινότητας των δημοτών του Δήμου Χαλκηδόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου