Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Δήλωση Δημάρχου Δέλτα σχετικά με την επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας που βρέθηκε στο Κορδελιό

Ευθ. Φωτόπουλος: «Ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για όλους μας και πήραμε άριστα»

Δήλωση σχετικά με την επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας που βρέθηκε στο Κορδελιό, η οποία ολοκληρώθηκε περί τις 3 το μεσημέρι, έκανε ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος:

«Η αυτοδιοίκηση σήμερα έδωσε εξετάσεις και πέρασε. Έδειξε ότι μπορεί να φέρει σε πέρας ακόμη και το πιο δύσκολο εγχείρημα, με ηρεμία, με ψυχραιμία, με καθαρό μυαλό.

Θέλω να συγχαρώ το στρατό και ιδιαίτερα τους πυροτεχνουργούς για την επιτυχή απενεργοποίηση της βόμβας. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την άψογη εφαρμογή του σχεδίου εκκένωσης της περιοχής πλησίον της βόμβας, τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και, φυσικά, την Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου αλλά και στους δύο συναδέλφους μου, το Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Πέτρο Σούλα, που σήκωσαν το μεγάλο βάρος, αλλά και σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν. Ο έπαινος αξίζει και στους πολίτες που πειθάρχησαν στις ανάγκες του σχεδίου χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους υπαλλήλους Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δέλτα που από την περασμένη Πέμπτη τελούσαν σε επιφυλακή και σήμερα, Κυριακή, ήταν στις θέσεις τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας από τις εκκενωθείσες περιοχές.

Όλα κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για όλους μας: πολιτεία, αυτοδιοίκηση, πολίτες, με αναλογική εφαρμογή σε κάθε περίσταση. Δώσαμε εξετάσεις και πήραμε άριστα. Νομίζω ότι η πολιτεία πρέπει εμπιστεύεται περισσότερο την τοπική αυτοδιοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου