Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση της Αναγέννησης Χαλκηδόνας για τα επεισόδια στο γήπεδο Χαλκηδόνας σήμερα το απόγευμα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κατόπιν εκτάκτου συμβουλίου το Δ.Σ Αναγέννησης Χαλκηδόνας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα στις 6/12/2016 και ώρα 17:30 όταν την ώρα προγραμματισμένης προπόνησης των τμημάτων της ακαδημίας μας μπαμπίνι και προ τζούνιορ ηλικίας περίπου από πέντε έως δέκα ετών δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί διότι ομάδα ατόμων Ρομά της τοπικής κοινωνίας προχώρησε σε παράνομη κατάληψη του γηπέδου. Γονείς και παράγοντες της ομάδας εξήγησαν ευγενικά στους Ρομά πως πρέπει να αποχωρήσουν ώστε να διεξαχθεί η προγραμματισμένη προπόνηση της ακαδημίας, δυστυχώς οι εκκλήσεις τους δεν εισακούστηκαν.

Αναγκαστήκαμε να καλέσουμε την αστυνομία ώστε να διευθετήσει το θέμα , παρουσία και της αστυνομίας οι άνωθεν συνέχισαν στην κατάληψη του γηπέδου και προχώρησαν σε προπηλακισμούς και ξυλοδαρμό γονέων μπροστά στους αστυνομικούς και το χειρότερο μπροστά στα μάτια σαράντα και πλέον μικρών παιδιών τα οποία έντρομες μητέρες προσπαθούσαν να προφυλάξουν από αυτό το οποίο εξελισσόταν, σε κατάσταση σοκ μητέρες και παιδία κατάφεραν και βρήκαν διαφυγή στο κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου μας.

Μετά από λίγη ώρα οι Ρομά αποχώρησαν βρίζοντας και απειλώντας κατά πάντων. Αποτέλεσμα μετά από αυτό το συμβάν ήταν να έχουμε τραυματισμένους γονείς και παιδιά σε κατάσταση σοκ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ:

1. Την ομάδα των τοπικών Ρομά για την αντικοινωνική και ρατσιστική τους συμπεριφορά σε γονείς και παιδία. Σημείωση: Τους έχει δοθεί άδεια χρήσης του γηπέδου σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες της εβδομάδας όταν δεν διεξάγεται προπόνηση της Αναγέννησης Χαλκηδόνας και των ακαδημιών της.
2. Το Α.Τ Κουφαλίων και ειδικότερα τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στο συμβάν και δεν προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες.
3. Τον Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνας ,ανεξαρτήτως παρατάξεων (δεν είναι πολιτικός ο σκοπός μας) για παντελή αδιαφορία όσο αναφορά θέματα ασφαλείας στον δήμο μας και ιδιαιτέρα στο Δ.Δ Χαλκηδόνας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

1. Να κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου.
2. Να δημοσιοποιήσουμε σε όλα τα Μ.Μ.Ε το συμβάν.
3. Να δηλώσουμε την παραίτηση μας αγανακτισμένοι από την αδιαφορία όλων των υπευθύνων για την ανεπαρκή ασφάλεια των πολιτών της Χαλκηδόνας.

Λυπούμαστε που η αδιαφορία και η αδράνεια ορισμένων οδηγεί τον ιστορικότερο σύλλογο του Δήμου Χαλκηδόνας σε αυτή την απόφαση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να αφήσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια που παίζουν στην πλάτη των πολιτών του Δήμου και ιδιαίτερα των κατοίκων της Χαλκηδόνας.

Με τιμή

Το Δ.Σ 
της Αναγέννησης Χαλκηδόνας

2 σχόλια:

  1. ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ..ΜΗ ΠΑΡΕΤΙΣΤΕΚ.Κ. ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑ ΟΧΙ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΜΑΡΧΟ κλπ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ? ΟΣΟ ΕΚΑΝΑΜ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ { θεση αμπελια } ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ Δ.Δ.ΤΟΥΔΗΜΟΥ..ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες φίλε αλλά ποιός σε ακούει

    ΑπάντησηΔιαγραφή