Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Φώτο-ρεπορτάζ απο τον αγιασμός του κολυμβητηρίου του Δήμου Χαλκηδόνος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο αγιασμός του Κολυμβητηρίου του Δήμου Χαλκηδόνος, παρουσία του Δημάρχου κ. Τσουκνιδά, της αντιδημάρχου Παιδείας-Υγείας- Πρόνοιας & Αθλητισμού κας Κιαχαγιά-Παρασχάκη, της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αγροτικής ανάπτυξης κας. Αγαπίδου, της γεν. γραμματέως κας Εξαδακτύλου , του προσωπικού του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, καθώς και κολυμβητών και συνοδών γονέων.

Σημειώνουμε πως το Κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκηδόνος φέτος, όπως και πέρυσι, λειτουργεί τηρώντας αυστηρά τη θεμελιώδη αρχή της ανταποδοτικότητας, χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά το Δήμο.

Επίσης, προς ενημέρωση των δημοτών, αξίζει να αναφερθεί πως το Δημ. Κολυμβητήριο το οποίο φέτος, όπως και πέρυσι, θα λειτουργήσει για διάστημα δύο (2) μηνών, ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 25/06, ενώ πέρυσι στις 22 του ίδιου μήνα ( δηλαδή μόλις τρεις ημέρες διαφορά), με την υποσημείωση όμως πως φέτος έγιναν εργασίες εκσυγχρονισμού του χώρου με την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών για τη θέρμανση του νερού της πισίνας και των ντους των αποδυτηρίων, με απώτερο στόχο να παραταθεί η χρονική διάρκεια της λειτουργίας του χώρου σε τέσσερις (4) μήνες, μειώνοντας παράλληλα το κόστος της λειτουργίας του. Εβδομαδιαίο ωράριο λειτουργίας Κολυμβητηρίου:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10.00 - 14.00 & 17.00 – 21.00(Μεσημέρι κλειστά).

ΣΑΒΒΑΤΟ: 12.00 – 20.00 (Ενιαίο) Τηλ. Κολυμβητηρίου για πληροφορίες: 23910 21800. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό
Κλικ στις Φωτογραφίες για Μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου