Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Δήμος Χαλκηδόνος: Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού Ενότητα - Συνεργασία - Αλληλεγγύη

Μέσα από κοινές αγωνίες, μηνύματα των δημοτών μας, αλλά και βαθιά πίστη δική μας ότι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που την βιώνουμε ως χώρα, ως πολίτες αλλά και ως αυτοδιοίκηση, χρειάζονται συνεργασίες για να σηκωθεί αυτό το μεγάλο βάρος και να πάμε τον δήμο μας μπροστά.

Ξεπερνώντας κάθε προσωπική φιλοδοξία, μέσα από διαφορετική αφετηρία και διαδρομή ο καθένας μας, αλλά με κοινή αγάπη για τον τόπο μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Μαυρουδή Μηντσιούδη δημιουργούμε την “ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” με τόλμη, μεράκι και εμπειρία να εργαστούμε και να προσφέρουμε για το καλό του τόπου μας και την προκοπή των δημοτών μας.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι τις ίδιες ανησυχίες και απόψεις με εμάς έχουν και άλλοι με δράση και διαδρομή στα κοινά αυτού του τόπου, αλλά και νέοι με όραμα, θέσεις και ενδιαφέροντα που μέχρι σήμερα δεν δραστηριοποιήθηκαν. Όλους αυτούς τους συνδημότες μας τους καλούμε και τους θέλουμε δίπλα μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. Kapoios kserei kalo photoshop!!
    Alla thelei beltiwsi! koita kai to parakatw link!
    http://www.photoshop.com/tutorials

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΙΚΑΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή