Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

9ος Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Κλείσιμο εγγραφών με μεγάλο ρεκόρ!

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Μαρτίου ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, αφού η αύξηση τόσο στις ατομικές, όσο και στις ομαδικές συμμετοχές ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καταγράφοντας μάλιστα αύξηση 100% στις ομαδικές!

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου, κατά την εκδήλωση της Πανελλαδικής Παρουσίασης του αγωνιστικού προγράμματος και των παράλληλων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, θα ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός συμμετεχόντων στους τρεις μεγάλους Δρόμους, ενώ οι εγγραφές για τα 1000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων θα συνεχιστούν ως τις 28 Μαρτίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επιπλέον θέσεων για τον Μαραθώνιο και τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. & 10.000μ., οι οποίες θα διατεθούν στο Κέντρο Εγγραφών (RegistrationCenter), το διήμερο 4-5 Απριλίου, ώρες 10:00 – 19:00, στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

Η Ο.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συνεργαζόμενους θεσμικούς φορείς – υποστηρικτές της, καθώς επίσης τα ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς και τους χορηγούς της, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να σημειωθεί αυτό το μεγάλο ρεκόρ της διοργάνωσης, που εκτός από αθλητικό, έχει και πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό και ιστορικό χαρακτήρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου