Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σοβαρά ο υπάλληλος που τραυματίστηκε σε έκρηξη στον υποσταθμό της ΔΕΗ κοντά στη Γέφυρα του Δήμου Χαλκηδόνος

Σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο υπάλληλος της ΔΕΗ που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, σε υποσταθμό της Επιχείρησης που βρίσκεται ανάμεσα στον Βαθύλακκο και το χωριό Γέφυρα, της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης.

Σοβαρή χαρακτήρισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του νοσοκομείου Αργυρής Γκαμπέσης, την κατάσταση του 52χρονου υπαλλήλου (οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 42χρονο) που φέρει βαθιά εγκαύματα στο 53% του σώματός του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, από το "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λόγω της κατάστασής του και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, σημείωσε ο κ.Γκαμπέσης. Άλλοι πέντε συνάδελφοι του 52χρονου μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο της πόλης.

Φως στα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη στον υποσταθμό αναμένεται να ρίξει επιτροπή που θα συσταθεί σύμφωνα με τον περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ σε Μακεδονία και Θράκη, Αναστάσιο Μιζαμίδη. Όσον αφορά τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της ευρύτερης περιοχής αποκαταστάθηκαν μέσα σε μιάμιση ώρα, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ.Μιζαμίδης.
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου