Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα Κυριακή, 30 Οκτωβρίου στης 5:00 μ.μ ΓΑΣ Χαλκηδόνας - ΑΣ Αναγέννηση-Φλόγας

ΓΑΣ Χαλκηδόνας - ΑΣ Αναγέννηση-Φλόγας
Σήμερα Κυριακή, 30 Οκτωβρίου στης 5:00 μ.μ
Γήπεδο: ΔΑΚ Χαλκηδόνας
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Μοσχοτόγλου

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θέλει η Χαλκηδόνα και το παιχνίδι με την Αναγέννηση Φλόγας να αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους νεοφώτιστους. 
Σε δηλώσεις του στο basketblog.gr   ο Χρήστος Κωνσταντινίδης λέει για την "δύσκολη αρχή στο τιμόνι της ομάδας", την αναμέτρησή του με τον περσινό του βοηθό,Γιάννη Λίβανο, αλλά και το δύσκολο έργο που έχει επωμιστεί.

"Ο λαός λέει πως κάθε αρχή είναι και δύσκολη και στην περίπτωσή μας ισχύει πέρα ως πέρα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να έχουμε κάνει μαζεμένες ήττες. Έτσι, η ψυχολογία των παιδιών είναι πεσμένη. Προσπαθώ να δουλέψω περισσότερο στη βελτίωση αυτού του τομέα και ταυτόχρονα να αλλάξω κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας".

Για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί τόνισε:
"Πλέον κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι για μας. Το παιχνίδι στη ΜΕΝΤ χάθηκε στις λεπτομέρειες και από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι που δίνουμε πρέπει να το αντιμετωπίζουμε έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη".

Τέλος, για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στην Αναγέννηση Φλόγας σχολίασε: "Θα αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως αντιμετωπίζω και τα υπόλοιπα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα κυνηγήσουμε την πρώτη μας νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου