Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του 1ου Μαραθωνίου Παραμυθιού που πραγματοποιείται στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης από 20 έως 22 Μαΐου 2011.

Ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης
Ευαγγέλια Καραπιπέρη Δημοσιογράφος
Ο Μαραθώνιος Παραμυθιού βρίσκεται σε εξέλιξη  ξεκίνησε  σήμερα  Παρασκευή 20 Μαΐου στις 9 π.μ. και λήγει την Κυριακή 22 Μαΐου στις 9 .μ.μ. και γίνεται στο κτίριο του Μορφωτικού Συλλόγου (πάνω από την κεντρική πλατεία του χωριού). Μια συνεχόμενη εκδήλωση, χωρίς καμία διακοπή, όλο το 24ωρο. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το βράδυ τα παραμύθια θα αφορούν παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας και από τα μεσάνυχτα και μετά θα διαβάζονται παραμυθία για ενήλικες. Παραμύθια από όλο τον κόσμο, από όλους του πολιτισμούς, παραμύθια εναλλακτικά, ανάγνωση παραμυθιών κτλ. Πληροφορίες και συμμετοχές 23910 23970, γραφεία Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας.
Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του 1ου  Μαραθωνίου Παραμυθιού  που πραγματοποιείται στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης  από 20 έως 22 Μαΐου  2011. 
Δείτε της σχετικές φωτογραφίες παρακάτω
Επίσης το Ράδιο Χαλκηδόνα αναμεταδίδει ζωντανά το Μαραθώνιο Παραμυθιού online. Ακουστέ ζωντανά τον μαραθώνιο Παραμυθιού στις παρακάτω διευθύνσεις:
http://www.radiohalkidona.blogspot.com/
http://s9.myradiostream.com/25030.htm


2 σχόλια: