Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μεγάλη επαγγελματική βραδιά KICK BOXING πραγματοποιήθηκε στην Δ.Δ Γεφύρας του δήμου ΧαλκηδόναςΜΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΛΕΒΑΝ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΣΤΟ KICK BOXING . ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ

    Μεγάλη νίκη απέσπασε ο αθλητής του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨  Γιαννιτσών Γκουρούλι Λεβάν που κέρδισε με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο τον αντίπαλό του Τούρκο Πρωταθλητή Gafer Kemal, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011.
    Οι αγώνες διεξήχθησαν στο νέο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Γέφυρας Θεσσαλονίκης , τους οποίους διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος CORPUS του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας KICK BOXING με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον Κιουρτίδη Γεώργιο.  Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 5.00μ.μ. με ερασιτεχνικούς αγώνες KICK BOXING και SEMI CONTACT με συμμετοχή συλλόγων από την Βόρεια Ελλάδα και η βραδιά συνεχίστηκε με 7 επαγγελματικούς αγώνες και με αγώνα της βραδιάς αυτόν του Γκουρούλι Λεβάν με τον Τούρκο αθλητή. Επίσης σε έναν από τους επαγγελματικούς αγώνες  συμμετείχε και ο αθλητής του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Τόπτσης Χρήστος, που έλαβε μέρος για πρώτη φορά και τελικά έχασε τον αγώνα από τον πολύ έμπειρο Χριστοφορίδη Μιχάλη. 
Ακόμη η αθλήτρια του τοπικού συλλόγου Χαριτίδου Κατερίνα κέρδισε την Βελγίδα αντίπαλό της με υπεροχή στα σημεία  ενώ οι υπόλοιποι αγώνες έγιναν μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αθλητών.
    Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου, πολλοί επίσημοι και καλεσμένοι επαγγελματίες αθλητές, ενώ ο Δήμαρχος απέμεινε αναμνηστικές πλακέτες στους συμμετέχοντες συλλόγους και εκπαιδευτές και την βραδιά κάλυψε τηλεοπτικά το κανάλι STAR  το ΡΑΔΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ & ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ WEB TV.
    Ο προπονητής του συλλόγους Δημήτρης Ινδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια   στον αθλητή του Γκουρούλι Λεβάν , ο οποίος κατορθώνει να κερδίζει μεγάλους αθλητές και να αγωνίζεται πολύ δυναμικά  με άρτια τεχνική και παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα , γεγονός που οφείλεται στην συνέπεια  που έχει στις προπονήσεις αλλά και στο πάθος που έχει για το KICK BOXING. Επίσης τόνισε πως πιστεύει ότι πρόκειται για έναν αθλητή που θα αφήσει εποχή στο άθλημα του KICK BOXING και ο ίδιος θα είναι πάντα δίπλα του και θα τον στηρίζει, διότι εκτός από πολύ καλός αθλητής διαθέτει ήθος , αθλητικό πνεύμα και πολύ καλό χαρακτήρα και έχει όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου αθλητή.
    Ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη στις 10 Απριλίου 2011  στην Χαλκίδα θα αντιμετωπίσει τον Πρωταθλητή Φλωριάν Μάρκου και στα Γιαννιτσά θα προσπαθήσει να κρατήσει τον τίτλο της Διεθνής Επαγγελματικής Ζώνης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. 
 
    
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου