Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Προπονητής του Π.Α.Ο Κουφαλίων ο Αντώνης Κυριακίδης

Ο Αντώνης Κυριακίδης είναι το νέο πρόσωπο στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟ Κουφαλίων, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ζίφκα.
Ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (09/01, 15:00) κόντρα στον Απόλλωνα Αρναίας και φυσικά στόχος του συλλόγου είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αντώνης Κυριακίδης είναι γνωστός από τη θητεία του στις Ενώσεις Μακεδονίας και Κιλκίς, καθώς στην Αλεξάνδρεια, το Πάικο Γουμένισσας και πρόσφατα τον Ολυμπιακό Λουδία. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί κυρίως με την ανάδειξη ταλέντων καθώς υπήρξε και ιδρυτής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αετοί».
Ο νέος τεχνικός των Κουφαλίων στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:
«Βάζουμε πλάνο τριετίας με την Διοίκηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων , με στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία και την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του νέου Δήμου Χαλκηδόνας»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον τεχνικό κ.Κυριακίδη Αντώνη. Ευχόμαστε στον νέο προπονητή της ομάδας μας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου