Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Μπάσκετ: Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας τα κλειδιά στον Οκλαλιώτη, σούπερ προσθήκη με Τουλούμη

Αν μια ομάδα δικαιούται τα εύσημα την φετινή περίοδο, αυτή είναι η Χαλκηδόνα, η οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής με -3 βαθμούς, με αρκετούς τραυματισμούς και ατυχίες, και στο φινάλε, μετά την επιστροφή των τραυματιών, αλλά και την πρόσληψη του Ανδρέα Οκλαλιώτη στον πάγκο της, κατάφερε, και χωρίς να θέλουμε να υπερβάλουμε, να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, φτάνοντας στην άνετη σωτηρία, ενώ σίγουρα θα μπορούσε να φτάσει ψηλότερα.

Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να του δώσει το χρίσμα και τη νέα περίοδο, ενώ στην ομάδα θα παραμείνουν οι Σάββας Μαρκίδης, Λάζαρος Σιδηρόπουλος, Κώστας Μαραπίδης, Ξενοφών Λαϊδης, ο αρχηγός Χάρης Μπατάκας και ο Νίκος Μακαλέκας.

Στην ομάδα επέστρεψε ο Δημήτρης Τουλούμης, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΚΣ Γέφυρας που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, και την άνοδο στην Β' Εθνική, όντας ένας από τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας, με τον παίκτη να συνεργάζεται για τρίτη φορά με την ομάδα. 

Επίσης η Χαλκηδόνα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πέτρο Μάντσο και Βασίλη Σεφερίδη, ενώ αποχώρησαν οι Βασίλης Δέτσικας, Σάββας Παπαδόπουλος και Γιάννης Αλεξιάδης.
Πηγή:basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου