Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Όλα έτοιμα στο Πρόχωμα για τον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη

Η μεγάλη στιγμή για την οικογένεια Σαββίδη πλησιάζει, καθώς σήμερα το απόγευμα στις 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα του Δήμου Χαλκηδόνος, ο μεγάλος γιος του Ιβάν, ο Γιώργος θα νυμφευθεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιάννα.

Στα προσκλητήρια (γραμμένα και στα ρωσικά) αναφέρεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει dress code (μαύρη γραβάτα για τους άνδρες κ.τ.λ.). O Ιβάν Σαββίδης έχει φροντίσει εδώ και χρόνια για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Πνεύματος, μια εκκλησία πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους δύο ναούς εντοπίζεται στους τρούλους. Στη Σάντα είναι από λαμαρίνα και στο Πρόχωμα χρυσοί!

Τις τελευταίες ημέρες, οι ετοιμασίες, τόσο στο χωριό καταγωγής της οικογένειας Σαββίδη, όσο και
στη Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει το γαμήλιο… γλέντι, έχουν κορυφωθεί και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες.

Όπως έγινε γνωστό και παρά τα όσα είχαν ειπωθεί τις προηγούμενες ημέρες, οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους 600, ενώ η δεξίωση θα γίνει στο Κυβερνείο, πιο γνωστό, ως «Παλατάκι» στο Καραμπουρνάκι, στη Θεσσαλονίκη (θα τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λευτέρης Πανταζής και συγκροτήματα από την Ρωσία). Εκεί έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, τουλάχιστον εξωτερικά, ώστε να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητα της στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου