Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τέλος ο Γεροφώτης για τον Γ.Α.Σ Χαλκηδόνας

Του Αλέξανδρου Τρίγκα
Οι δύο συνεχόμενες ήττες της Χαλκηδόνας στο πρωτάθλημα δεν συμβαδίζουν με τις φιλοδοξίες και τους στόχους της ομάδας. Οι νεοφώτιστοι ενισχύθηκαν σημαντικά αυτό το καλοκαίρι και στόχος αποτελούσε η διάκριση και -γιατί όχι- το κυνήγι της ανόδου. Οι κακές εμφανίσεις, όμως, που συνοδεύτηκαν από ήττα τόσο στο παιχνίδι με τηΝήαρ Ηστ όσο και σε αυτό με τον Δούκα οδήγησαν στην απομάκρυνση τουΔημήτρη Γεροφώτη από τον πάγκο της ομάδας.

Ο πρώην, πλέον, προπονητής των "κυανέρυθρων" εξέφρασε από την προηγούμενη εβδομάδα την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το τιμόνι της ομάδας αλλά μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης πείστηκε να συνεχίσει στην ομάδα. Η νέα ήττα, όμως, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Δούκα ήταν καθοριστική.

Ο κόουτς Γεροφώτης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της Χαλκηδόνας και μετά από ραντεβού με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Τσαλώνη αποφασίστηκε οι δρόμοι τους να χωρίσουν μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας. Πλέον, οι διοικούντες την Χαλκηδόνα έχουν προκρίνει δύο περιπτώσεις προπονητών με τους οποίους αναμένεται να έχουν αύριο το πρωί διαδοχικά ραντεβού.
Ο λόγος για τον Χρήστο Κωνσταντινίδη και τον Βασίλη Αγγελή. Ο πρώτος την περσινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της Αναγέννησης Φλόγας, ενώ ο δεύτερος οδήγησε τον Ερμή Λαγκαδά στην πολυπόθητη παραμονή στην Α2. 

Ο Δημήτρης Γεροφώτης μιλώντας αποκλειστικά στο basketblog.gr τόνισε:
"Ευχαριστώ τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Τσαλώνη και τον κόσμο της ομάδας για αυτά τα πολύ όμορφα 2,5 χρόνια της συνεργασίας μας. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω και τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον στόχο της ανόδου στη Β' Εθνική μετά από πολύ προσπάθεια και κόπο. Αποχωρώ από τη Χαλκηδόνα ως φίλος και φεύγω γεμάτος καλούς φίλους και ευχάριστες αναμνήσεις". 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των "κυανέρυθρων", κ. Γιάννης Τσαλώνης δήλωσε:
"Ο Δημήτρης είναι σαν παιδί μου και ξέρει το πόσο τον σέβομαι και τον αγαπώ. Δυστυχώς η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση μας. Η ομάδα δεν πήγε καλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές και κάτι έπρεπε να αλλάξει…"
Πηγή: basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου