Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση Δανιηλίδης - ΒΙΝΤΕΟ

Οι εργαζόμενοι πέταξαν μπουκάλια με νερό σε ορισμένους δημάρχους

Ένταση επικράτησε χθες στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας όπου συνεδρίαζαν οι δήμαρχοι για το θέμα των σκουπιδιών, όταν ομάδα εργαζομένων της ΠΟΕ- ΟΤΑ εισέβαλε στην αίθουσα. 
Τα άτομα πέταξαν μπουκάλια από νερό σε δημάρχους, ενώ σημειώθηκαν και λεκτικοί διαξιφισμοί. Κύριος στόχος ήταν ο δήμαρχος Συκεών- Νεάπολης και πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων Κ. Μακεδονίας Σ.Δανιηλίδης.
Αφορμή της επίθεσης στον κ. Δανιηλίδη ήταν η επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης με την οποία των έθετε προ των ευθυνών του που παραμένει κλειστός ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης.
Αναίτια, απρόκλητη και αήθη επίθεση εναντίον του χαρακτηρίζει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της ηγεσίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη διάρκεια σημερινής συνεδρίασης της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.
«Επρόκειτο για οργανωμένη και προσχεδιασμένη κίνηση της ηγεσίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία από χθες από τη Θεσσαλονίκη προανήγγειλε ουσιαστικά τα πρωτοφανή επιθετικά της σχέδια χαρακτηρίζοντας εμένα και άλλους συναδέλφους δημάρχους ανεπιθύμητους και προειδοποιώντας μας να μην τολμήσουμε να μετάσχουμε στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ. Πρόκειται για τραμπουκική συμπεριφορά πεζοδρομίου από ελάχιστους -ευτυχώς- οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπούν και δεν χαρακτηρίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών μας εργαζομένων στους δήμους όλης της χώρας» δήλωσε ο κ. Δανιηλίδης, μετά τα πρωτοφανή για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της χώρας μας επεισόδια. 
Όπως σημειώνει, «είναι γνωστό πως όλοι οι αιρετοί βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων για τα δίκαια αιτήματά τους, τα οποία, όποια κι αν είναι, πρέπει να διεκδικούνται με νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο. Ακραίες, φασιστικές συμπεριφορές της ελάχιστης μειοψηφίας που θυμίζουν τις αλήστου μνήμης εποχές προ δικτατορίας με τις ομάδες των παρακρατικών, δεν μας πτοούν και δεν μας φοβίζουν». 


Πηγή: voria.gr


           Βίντεο από την επίθεση στον δήμαρχο Συκεών Νεάπολης Σ.Δανιηλίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου