Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Δήμος Χαλκηδόνος: Έρχεται η μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού - Την Κυριακή το 1ο AXIOS RUNNING FESTIVAL

Ο Δήμος Χαλκηδόνος σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, το 1ο Axios Running Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Με αφετηρία το Δημαρχείο Κουφαλίων θα ξεκινήσει στις 08.30 το πρωί ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος (AXIOS GOLD HALF MARATHON),

θα ακολουθήσει στις 10.30 το πρωί η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυν. Βαδίσματος 5.000μ (AXIOS HISTORIC ROUTE) από τον Μακεδονικό Τάφο Αγίου Αθανασίου και στις 12 το μεσημέρι o Δρόμος Υγείας και Δυν. Βαδίσματος ενός μιλίου (AXIOS SOCIAL FAMILY MILE) από το Δ.Α.Κ Γέφυρας (Κλειστό Γυμναστήριο). Ο τερματισμός και των τριών διαδρομών θα είναι το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων (Τοψιν).


Στα πλαίσια της τελετής λήξης του 1ου AXIOS RUNNING FESTIVAL και μετά το πέρας των τριών διαδρομών θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στον αύλειο χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων (Τοψιν). 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργεί στο Δημαρχείο Κουφαλίων (Εθνικής Αντιστάσεως 36) την Παρασκευή 12 Μαΐου από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.


Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: 

www.axiosrunningfestival.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου