Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Στην κορυφή της κατηγορίας Νεανίδων η Ευαγγέλια Φράγκου του ΝΟ Γιαννιτσών με καταγωγή από τη Χαλκηδόνα

Στην κορυφή στην κατηγορία των Νεανίδων και στη δεύτερη θέση της κατηγορίας των Γυναικών -23 ετών βρέθηκε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγέλια Φράγκου το γένος Μουμτζή η οποία συμμετείχε στους διημέρους αγώνες αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας στις 17-18 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. 

Η Ευαγγελία μετά από πολλούς πετυχημένους αγώνες πρόκρισης κατακτώντας πάντα την πρώτη θέση στο σκιφ Νεανίδων και μαζί με την συναθλήτρια της Στέλλα Νατσιούλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο διπλό σκιφ , που πέρυσι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, βρέθηκαν στην κορυφή της κατηγορίας και εξασφάλισαν την είσοδο τους στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας.

Την αθλήτρια συνόδεψε ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας του Ναυτικου Ομιλου Γιαννιτσών Ασπρογερακας Σπύρος, ο οποίος είναι και αυτός που πίστεψε και στήριξε την νεαρή αθλήτρια στις προσπάθειες της για την κορυφή από νεαρή ηλικία . Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του και τις εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και την κατάκτηση πολλών ακόμη διακρίσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου