Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – Dole

Σας γνωρίζουμε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το πρωί του Σάββατο 19 Οκτωβρίου, πριν και κατά τη διάρκεια του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – Dole σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης.


Ο Ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 18:00 από την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη (έμπροσθεν ΟΛΘ) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, ενώ ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., θα ξεκινήσει στις 21:00 από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο.

Από τις 6 το πρωί, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από τις 15:00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:
  • Στη Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, 
  • στην 30η Οκτωβρίου, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, 
  • στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, 
  • στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου, 
  • στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, 
  • στην οδό Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, 
  • στην οδό Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, 
  • στην οδό Κουντουριώτη, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής, καθώς και 
  • στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από την συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπολέοντος Ζέρβα έως την συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση περιοριστικών μέτρων  από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.


Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί 23:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου