Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Δήλωση του Ειδικού Συμβούλου Γιαννάκη Γιώργου για τη λήξη της θητείας του

Σήμερα, 31/08/2019, κλείνει ένας όμορφος και δημιουργικός κύκλος που άνοιξε στις 01/12/2015, όταν και δημοσιεύθηκε το Φ.Ε.Κ. με το οποίο οριζόμουν Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκηδόνος μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου.

Στο χρονικό αυτό διάστημα των σχεδόν 4 χρόνων, που υπηρέτησα ως Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Χαλκηδόνος, μπορέσαμε με σχέδιο και όραμα, με τη συνεργασία όλων των στελεχών της Δημοτικής Αρχής αλλά και των υπηρεσιακών παραγόντων να εξορθολογήσουμε τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου, να αναδιοργανώσουμε τις υπηρεσίες του, καθώς επίσης να σχεδιάσουμε και να εκτελέσουμε έργα και δράσεις σε μια σειρά από κρίσιμους θεματικούς τομείς, που στόχο είχαν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας και να αυξήσουν το βιοτικό τους επίπεδο.

Θα ήθελα επομένως, να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος, κ. Ιωάννη Τσουκνιδά, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και για την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Ολόψυχα ευχαριστώ επίσης, το σύνολο των στελεχών της Δημοτικής Αρχής - τον Πρόεδρο του ΔΣ, τους Αντιδημάρχους, τη Γενική Γραμματέα, τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους συναδέλφους Ειδικούς Συμβούλους, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου, τους συνεργάτες - προμηθευτές του Δήμου μας, αλλά και τα τοπικά μέσα επικοινωνίας για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, εύχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή καλή και δημιουργική θητεία που θα προσανατολίζεται πάντα στο όφελος των Δημοτών του Δήμου Χαλκηδόνος! ** Θεωρώ περιττό να αναφέρω ότι θα παρακολουθώ ενεργά τα τετκενόμενα στο Δήμο μας και θα βρίσκομαι δίπλα σε όποιον ζητήσει τη βοήθειά μου, ειδικότερα δε στους συνδημότες και τις συνδημότισσές μου.

Γεώργιος Ιωαν. Γιαννάκης
Οικονομολόγος - Λογιστής
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου