Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά Ιωάννη για την ολοκλήρωση της Θητείας του

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συμπολίτες,

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για το Δήμο Χαλκηδόνος, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία της Διοίκησής μας και από την προσεχή Δευτέρα ξεκινά και επίσημα η θητεία της νέας Διοίκησης που προέκυψε από τις εκλογές της 2ας Ιουνίου.

Παραδίδοντας την σκυτάλη στη νέα Διοίκηση, αισθανόμαστε υπερηφάνεια για το έργο μας, καθώς η θέση του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκηδόνος, έχει βελτιωθεί θεαματικά σε όλους τους τομείς, σε σχέση με την κατάσταση που παραλάβαμε το 2014. Η ενοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου, η οικονομική του εξυγίανση, η υλοποίηση και η διεκδίκηση έργων υποδομής σε όλες τις Δημοτικές ενότητές του, η καθιέρωση του εμβλήματος, με παράλληλη ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου μας και η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ορισμένα μόνο από τα επιτεύγματα της Διοίκησής μας, τα οποία αποκατέστησαν τη θέση του Δήμου Χαλκηδόνος και την αξιοπιστία εν γένει του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους Δημότες του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνος, καθώς και του πρώην Δήμου Κουφαλίων που μου εμπιστεύτηκαν για 13 χρόνια το ύπατο αξίωμα του Δημάρχου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης, όλους τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και Αντιδημάρχους μου, καθώς και όλους γενικά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να γνωρίζουν άπαντες πως οι όποιες διαφωνίες μας δεν ήταν προσωπικές, αλλά στο πλαίσιο της διαφορετικής προσέγγισης των ζητημάτων του Δήμου, με μοναδικό γνώμονα πάντοτε τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του.

Άφησα για το τέλος τη νέα Διοίκηση που αναλαμβάνει τις τύχες του Δήμου μας. Εύχομαι ειλικρινά σε όλους υγεία, καλή δύναμη στο έργο τους και είθε στο τέλος της θητείας τους να έχουν συμπληρώσει πολλά λιθαράκια στο οικοδόμημα του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνος, εφαρμόζοντας στην πράξη το "Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Θα είμαι πάντοτε παρών, αν μου ζητηθεί, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, συμβάλλοντας στην πρόοδο του Δήμου μας.

Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου