Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Το Βήμα των Υποψηφίων: Σισκούδης Αστέριος Υπ. Περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον συνδυασμό "Αλληλεγγύη Δυναμώνουμε την Μακεδονία"Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος ο Αστέριος Σισκούδης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον συνδιασμό Αλληλεγγύη . 


Ο Σισκούδης Αστέριος από τα Λαγυνά , γνωρίζει τα προβλήματα τόσο της Επαρχίας Λαγκαδά αλλά και εν γένει της περιφέρειας και θέλει να βοηθήσει να υλοποιηθούν και να λυθούν μαζί με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα . 

Σας παραθέτουμε το βιογραφικό του κ. Σισκούδη ." O Σισκούδης Αστέριος γεννήθηκε το 1975 στα Λαγύνα, οπού και κατοικεί εκεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μάνου και έχει τρία παιδιά, τον Βασίλη 15 ετών, τον Νικόλα 14 ετών και τον Αστέρη 10 ετών.
Ο Σισκούδης Αστέριος είναι Λογιστής - Φοροτεχνικός και έχει λογιστικό - ασφαλιστικό γραφείο από το 1999 έως και σήμερα στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας (τμήμα Λογιστικής) του Τ.Ε.Ι. Σερρών (1993-1996).
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών υπηρεσιών και αναπληρωτής δημάρχου του Δήμου Λαγκαδά από 01/01/2011 έως 31/08/2014.
Διετέλεσε  μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από τον Νοέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2017.
Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών από το 2014 έως και σήμερα.
Είναι γενικός γραμματέας στην Ένωση Πολιτιστικών Φορέων του Νομού Θεσσαλονίκης από το 2017 έως και σήμερα. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου