Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

3ο ποδοσφαιρικό παιδικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» από σήμερα 11 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
του 3ου ποδοσφαιρικού παιδικού τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σας προσκαλεί την Πέμπτη 10, Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, να παρακολουθήσετε το 3ο Παιδικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», μεταξύ δημοτικών σχολείων και Ακαδημιών όλου του Νομού, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Πρόκειται για μία διοργάνωση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνδιοργάνωση με την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Το τουρνουά τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

1. Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016: Από ώρα 09.00 μέχρι ώρα 13.00΄, θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης. Στις 13.15΄περίπου θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.

2. Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016: Από ώρα 09.00 μέχρι ώρα 13.00΄, θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης. Στις 13,15΄περίπου θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.

3. Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016: Από ώρα 09.00 μέχρι ώρα 16.00 θα αγωνιστούν οι ομάδες των Ακαδημιών της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών στις Ακαδημίες. Στις 16.30΄ περίπου θα ξεκινήσει η απονομή πλακετών στους συνδιοργανωτές, συμμετέχοντες και χορηγούς του τουρνουά.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, θα υπάρχουν και θα είναι προσβάσιμες σε όλους, σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις στους χώρους του Καυτανζογλείου Σταδίου, από Φορείς, Υπηρεσίες & Συλλόγους του Νομού. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το Γ΄ Σώμα Στρατού, η 113 Πτέρυγα Μάχης, η Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Σώμα Προσκόπων, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας και o Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκονται στο χώρο και θα προσδώσουν μια ατμόσφαιρα εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Aς είμαστε όλοι εκεί! «Αν ενωθούμε όλοι………, θα τα καταφέρουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου